Ferie med storfamilien?

FERIE MED STORFAMILIE ELLER BARNEFAMILIE?

På denne tiden er mange i full gang med planlegging av sommerens ferie med familien. For en del legges det vekt på at det må være tilgang til aktiviteter og fullt program for at barna skal ha en bra ferie. Ellers blir det kjedelig. De fleste barn og ungdom har hele året en programfylt hverdag, så hvorfor skal ferien være på samme måte?

Vi har opp igjennom årene hatt mange storfamilier og barnefamilier på opphold. Det har alltid vært fornøyde barn og foreldre med lave skuldre.

Da lurer du kanskje på hva familien skal ta seg til med, når det i tillegg er helt fritt for bamseklubb, underholdning eller barnedisco hos oss?

Her kommer det tips til felles aktiviteter som begeistrer små og store familiemedlemmer.

Mange liker å trimme selv om det er ferie. Det har vært mange «mesternes mester» både i bassenget vårt, på plener og i vinmarker. Gjerne i barnas regi😊 For de som elsker en løpetur før frokost, gled dere!

På Villa Bella Piemonte bor dere usjenert og rolig til i et naturskjønt område. Etter dagens frokost står dere fritt i å reise rundt i området og besøke kjente steder som Barolo, Barbaresco, Alba og Asti for å nevne noen. I vår by, Nizza Monferrato er det også en fin liten lekepark for de aller minste. Oppsøker du byen en fredag får du ta del i ukens marked.

Området er godt egnet til å utforskes både til fots og med sykkel. Det er alltid spennende å se hva som er rundt neste sving. Vi tilbyr leie av både hybrid og el.-sykler.

Er det shopping på programmet har dere flere muligheter å velge i, inkludert regionens flotte hovedstad Torino som ligger 1 ½ time unna. Torino byr også på markeder og andre opplevelser.. Dere kan også på under 1 time kjøre til Serravalle Designer Outlet, et av Europas største outlet og handle merkevarer til lave priser. Her er alle kjente sportskjeder representert. I juli er det sommersalg og dere kan virkelig gjøre et kupp.

Mange ønsker å bade i Middelhavet, og Liguriakysten når dere på ca 1 time med bil. Kyststripen vest for Genova og frem til den Franske grensen byr på mange fine badebyer.

For de som liker badeparker ligger det flotte anlegget ASTILIDO en kort kjøretur fra Villa Bella Piemonte.

I Genova kan dere besøke det nest største akvariet i Europa, Acquario di Genova. Etter å ha gått gjennom det flotte anlegget som har både tropisk og arktiske avdelinger kan dere ta en tur i gamlebyen i Genova.

Øst for Genova, ca 1 ½ times kjøring og du er i Cinque Terre, «de 5 byene» som står på ønskelista til mange.

Italia er selvfølgelig kjent for sine Alper som grenser til både Sveits og Frankrike. Det er flere spektakulære fjelloverganger man kan kjøre, og en av våre anbefalinger er å dra opp til grensepunktet Col Agnel. Der kan du på 2744 moh stå med en fot i Italia og en i Frankrike. Og for en fantastisk utsikt!

Etter en lang dag på farten, kan gjengen samles rundt langbordet ved utekjøkkenet og sammen lage et felles måltid. De som ennå har en rest av energi, kan ta en dukkert i bassenget.

Du finner forslag til flere ting å gjøre på hjemmesiden vår.

I juli, som gjerne er storfamileins ferietid har vi ennå mye ledig. Sjekk gjerne bookingkalender eller send en e-post til info@bellapiemonte.com.

Lämna ett svar

Close Panel
sv_SESwedish