Nytt vertskap

NYTT VERTSKAP

Vi ønsker å informere om at det fra mars 2020 vil være endringer i vertskaps-rollen på VBP.

Fra da vil det være Karin & Pierre som ønsker gjester velkommen, og skal være vertskap.

Etter 14 år i Piemonte, og de fire siste på Villa Bella Piemonte, sender vi stafettpinnen videre og ønsker Karin og Pierre lykke til som vertskap og medeiere. Vår rolle på VBP vil heretter være som medeiere.

Det er med tilfredshet vi nå legger 14 år bak oss og tar fatt på veien videre.

Vi er ydmyke ovenfor lokalbefolkningen som tok imot oss på sin vennlige og inkluderende måte, og er stolte over å ha fått vært med på å gjøre Piemonte og ikke minst Nizza Monferrato-området mer synlig på kartet. Her var forholdsvis «upløyd mark», og det har vært spennende å ta del i utviklingen og fått oppleve den økende interessen for denne flotte regionen helt nord i Italia. Piemonte er ikke lenger et «fremmedord», men et område veldig mange nå ønsker å reise til.

Med i bagasjen fra Nizza Monferrato har vi med oss masse erfaring og kunnskap, mange minner og ikke minst gode relasjoner.

Vi etablerer oss nå med base i Norge, men en bit av hjertene våre banker fremdeles for Italia og Piemonte. Alle menneskene, opplevelsene og stedene vi har blitt kjent med glemmes ikke, så vi vil nok ofte vende tilbake, men da i en litt annen rolle.

Noen planer videre har vi, og en av disse vil være å videreføre nettsiden «Opplev Piemonte». I første omgang blir dette en reiseportal der vi deler tips og informasjon til dere som skal på reise i Piemonte, så kommer vi tilbake til andre detaljer senere.

Har du lyst til å motta tips og stoff om Piemonte, kan du gå inn på www.opplevpiemonte.com og bli med oss videre ved å melde deg på vårt nyhetsbrev.

Vi takker med dette for nå, og kanskje ses vi i en annen sammenheng 😊

Ciao
Gunvor & Joar

There are 4 comments

 1. Ta kontakt om dere er i Bergen !

  1. Hei
   Vi har leilighet på Søreidgrend, så kontakt tar vi etter hvert.

   Joar

 2. Dere er hjertelig velkommen til Rygge/Råde.

 3. Håper å få se dere i Østfold (nå Viken) etterhvert.

Lämna ett svar

Close Panel
sv_SESwedish