Nytt värdpar på VBP

Till säsongsöppningen av Villa Bella 2020 har ett nytt värdpar tagit över verksamheten. Pierre Carlsson och Karin Carlsson Björklin har som dem själva säger; ”Fått sin högsta önskan i uppfyllelse” att få driva Villa Bella.

Det är Pierre Carlsson och Karin Carlsson Björklin som tog över värdskapet för Villa Bella efter Gunvor och Joar i början på mars. Nu börjar en spännande resa för paret som tidigare bott i Sverige.

–– Vi har arbetat med människor i hela vårt liv inom både sjukvården och bilbranschen, säger Karin.

Efter att ha haft ett hus i Viarigi var steget att flytta ner till Italien inte stort för paret. Karin har sedan 2016 arbetat deltid som sommelier och de båda har ett brinnande intresse för mat och vin.

–– Vår högsta önskan har gått i uppfyllelse att få driva ett underbart B&B, säger de båda.

Trots den rådande pandemin hoppas paret på att kunna öppna Villa Bella till sommaren, vidare information kommer på hemsidan. Tills vidare kan du läsa mer om olika aktiviteter eller kolla in de fina rummen Villa Bella har att erbjuda HÄR.

Lämna ett svar

Close Panel
sv_SESwedish