VILLA BELLA PIEMONTE

et koselig B&B i Nizza Monferrato, Piemonte
Vårt B&B hotell ligger fredelig og vakkert til omkranset av vinmarker 4 km utenfor sentrum av Nizza Monferrato i region Piemonte. På klare dager kan vi se Alpene mellom Italia og Frankrike med både Monte Bianco og Monte Rosa mot horisonten.
Eiendommen ble i 2016 bygget om fra å være privat bolig til et lite B&B med 6 rom. Det ble bygget basseng i 2017, og i 2019 utvidet med ytterligere 2 rom.
8 ROM

Alle våre rom har mulighet for doble eller separate senger, og har hvert sitt bad. Vi kan tilby plass til 16 personer, og i tillegg til dette er det mulig med ekstra senger i noen av rommene. Seks av rommene ligger i 2. etasje, to av disse med liten balkong. De to siste rommene ligger i et tilbygg på bakkenivå, og disse har hver sin lille «private» uteplass. Ved større senge-behov behov har vi samarbeidspartnere i nærheten å støtte oss til.

FASILITETER

Våre gjester tilbys fasiliteter som spisesal/møterom, oppholdsrom og bar. Ute har vi stor hageplass med sittegrupper og et innbydende bassengområde med fantastisk utsikt. Det er også mulig å benytte seg av vårt utekjøkken hvis det skulle være aktuelt.

Vårt kjøkken er moderne og gir muligheter for både hel- og halvpensjon. Vi kan også arrangere festmiddager etter behov.

ARRANGEMENTER

Vi kan legge til rette for feiring av dag, kurs, konferanser, firmaturer og andre type arrangement. Her kan firmagruppen kombinere det faglige med opplevelser i området og nyte late dager. For foto- og maleinteresserte finnes inspirasjon og motiver. Driver gruppen med yoga vil området rundt bassenget være godt egnet for meditasjon og ro.

ACTIVITIES

Når dere vil ut og oppleve, kan vi tilby alt fra organiserte turer med guide til opplevelser på egen hånd. Vil dere ha fart på aktivitetene kan vi anbefale en sykkeltur i dette vakre landskapet, da gjerne på el.-sykkel.

Vi tilbyr transport til og fra flyplass og ellers det som er nødvendig av transport under oppholdet avhengig av hvilken aktivitet det legges opp til.

PLANLØSNING

Close Panel
en_USEnglish
sv_SESwedish en_USEnglish